Hírek

Obama és Bear Grylls együtt a vadonban

obama grylls És ez igaz! Barack Obama szerepelni fog mindenki kedvenc pisi-ivós vadonjáró hősének legújabb produkciójában, a Sztárok a vadonban című reality műsorban – írja a variety.com.

Persze gyorsan hozzá kell tenni, hogy erősen kampányidőszak van, és hogy a műsor eredeti címe Running Wild with Bear Grylls, és a koncepciója szerint valóban tehetséges és igazi sztárok (színészek, énekesek, sportolók, politikusok), azaz nem a hazai szokásos senki-celebek vesznek részt egy két napos túlélőtúrán. Így – igaz, csak kissé – de kevésbé meghökkentő a hír.

A hétfőn bejelentett közlemény szerint Obama és Grylls ezúttal Alaszkába utaznak, és a műsor részben az ott fennálló környezetszennyezési helyzettel fog foglalkozni. Két legyet egy csapásra, ugyebár. Az epizód pontos ideje egyelőre nyitott, de a készítők szerint mindenképpen még idén leadják adásban.

A sorozat egyébként második évadánál jár és olyan nevek fordultak meg a vadonban, mint Kate Winslet, Channing Tatum, Ben Stiller, egy profi NFL játékos, Deion Sanders vagy a műsorvezető Tamron Hall. Láthatjuk tehát, hogy szerepleni ebben a reality showban nem feltétlen minősül lealacsonyodásnak.

Ez egyébként nem az első, és nem is a második kísérlete Obamanak, hogy növelje népszerűségét. A nyáron első amerikai elnökként látogatott meg egy állami börtönt, mely egy dokumentumfilm részét képezte. De egy heves rasszizmust támadó beszéde közben élő adásban hangzott el tőle az „n-word” is, sőt nemrég nyilvánossá tette zenei ízlését a Spotify által.

Hogy ez alkalommal jó döntést hozott-e, és valóban szimpatikus képet fest-e magáról azzal, hogy környezetvédelem címén szerepel Bear Grylls műsorában, mindenki döntse el maga. A bejelentés óta mindkét oldalról érkeznek vélemények, de egy biztos: a Sztárok a vadonban kétség kívül legnézettebb része előtt állunk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com