Hírek

Az Odaát sztárja lesz Walker, a texasi kopó

walker

Jared Padalecki az Odaát után Chuck Norris bőrébe bújhat egy reboot kedvéért.

A CBS úgy döntött, újrakezdi a kilenc évadot megélt Walker, a texasi kopó című tévésorozatot. Chuck Norris főszereplésével 1993 és 2001 között forgatott széria 196 epizódot élt meg, és az ismert akciósztár egyik legikonikusabb szerepévé nőtte ki magát.

Nem ez az első alkalom, hogy a CBS rekreál egy múltszázadi sorozathőst:

2016-ban ugyanis Richard Dean Andersont cserélték le a MacGyver újrázás kedvéért. A kormánynak dolgozó ezermester problémamegoldót egy fiatalabb srácra cserélték a klasszikusabb férfiideált képező Anderson helyett. Legutóbb pedig Magnumot kísérelték meg visszahozni egy gyengébb arcszőrzetű latin színésszel.

Jared Padalecki tehát a következő a reboothősök sorában. Nemrég fejezte be az Odaát című sorozat forgatását, mely egészen elképesztő 15 évig futott – az utolsó évad október 10-én debütál. Hamarosan pedig Walkerként láthatjuk: a texasi ranger a történet szerint egyedülálló apaként tengeti életét, miközben rosszfiúkra vadászik a törvény nevében. Társa a bajban pedig egy női ranger, aki az egyetlen az állományban.

Hogy a 37 éves színész miképp lesz képes reprodukálni Chuck Norris karizmáját és emberfelettinek tűnő keménységét – mely azóta viccek tömkelegét hívta életre –, abban erősek a kételyek. A CBS új sorozatai alapján nem fogják megcélozni Norris szintjét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com