Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Az Odaát sztárja lesz Walker, a texasi kopó

Jared Padalecki az Odaát után Chuck Norris bőrébe bújhat egy reboot kedvéért.

A CBS úgy döntött, újrakezdi a kilenc évadot megélt Walker, a texasi kopó című tévésorozatot. Chuck Norris főszereplésével 1993 és 2001 között forgatott széria 196 epizódot élt meg, és az ismert akciósztár egyik legikonikusabb szerepévé nőtte ki magát.

Nem ez az első alkalom, hogy a CBS rekreál egy múltszázadi sorozathőst:

2016-ban ugyanis Richard Dean Andersont cserélték le a MacGyver újrázás kedvéért. A kormánynak dolgozó ezermester problémamegoldót egy fiatalabb srácra cserélték a klasszikusabb férfiideált képező Anderson helyett. Legutóbb pedig Magnumot kísérelték meg visszahozni egy gyengébb arcszőrzetű latin színésszel.

Jared Padalecki tehát a következő a reboothősök sorában. Nemrég fejezte be az Odaát című sorozat forgatását, mely egészen elképesztő 15 évig futott – az utolsó évad október 10-én debütál. Hamarosan pedig Walkerként láthatjuk: a texasi ranger a történet szerint egyedülálló apaként tengeti életét, miközben rosszfiúkra vadászik a törvény nevében. Társa a bajban pedig egy női ranger, aki az egyetlen az állományban.

Hogy a 37 éves színész miképp lesz képes reprodukálni Chuck Norris karizmáját és emberfelettinek tűnő keménységét – mely azóta viccek tömkelegét hívta életre –, abban erősek a kételyek. A CBS új sorozatai alapján nem fogják megcélozni Norris szintjét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..