Hírek

Természetfeletti thrillerben játszik Jon Hamm

Az Off Season egy BAFTA-jelölt rövidfilm egészestés változata lesz.

Független természetfeletti thrillerben játszik Jon Hamm – írja a Variety. Az Off Season írója és rendezője Jonathan van Tulleken, aki már ugyanilyen címmel készített 2009-ben egy BAFTA-jelölt rövidfilmet, amit itt meg is lehet nézni. A történet a kietlen kanadai tundrán játszódik, ahol egy férfi a titokzatos módon eltűnt idős édesapja után kutat.

A nyomozás során a főhős dermesztő családi titkokra bukkan, valamint bosszúszomjas erőkkel kerül szembe.

„Évek óta megszállottan töröm a fejem, hogyan vihetném nagyvászonra ezt a történetet” – mondta az eddig főleg rövidfilmeket és sorozatepizódokat rendező van Tulleken. „Úgy érzem, ebben a történetben és ebben a világban élek és lélegzem.”

Jon Hamm legismertebb szerepét a Mad Men – Reklámőrültekben játszotta, legutóbb itthon a Nyomd, bébi, nyomd-ban láthattuk – nemrég pedig kiderült, hogy egy Neil Gaiman-adaptációban is szerepelni fog. Úgy tűnik tehát, az idén 46 éves színésznek még csak most fog eljönni az ideje.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..