Hírek

Ők lesznek az Addams Family animációs film szinkronszínészei!

A stúdió lerántotta a leplet a színészgárdáról, akik közreműködnek majd a jövőre érkező Addams Family animációs filmben! 

Véget vetett a találgatásoknak az MGM: a stúdió hivatalosan is bejelentette az érkező Addams Family animációs film szinkronszínész stábját. A különc famíliát olyan közkedvelt színészek fogják megszólaltatni, mint Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler és a friss Oscar-díjas Allison Janney. A filmet a Virsliparti rendezőpárosa Greg Tiernan és Conrad Vernon dirigálja majd Matt Lieberman forgatókönyvéből.

„Greggel mindig is Addams Family rajongók voltunk, ezért amikor felkértek minket a rendezésre, izgatottan vártuk, hogy új színt vigyünk a franchise-ba.” –  magyarázza Vernon. „A film vizualitását a briliánsan eredeti Charlie Addam rajzokból kölcsönöztem, melyek a New Yorkerben jelentek meg, a történet pedig arról fog szólni, ahogy Morticia és Gomez találkoznak és családot alapítanak.”

A film tengerentúli premierdátuma 2019 októberére van kitűzve, várhatóan valamikor ekkortájt ér el hazánkba is az új Addams Family.

 

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya