Hírek

Ők lesznek az Addams Family animációs film szinkronszínészei!

A stúdió lerántotta a leplet a színészgárdáról, akik közreműködnek majd a jövőre érkező Addams Family animációs filmben! 

Véget vetett a találgatásoknak az MGM: a stúdió hivatalosan is bejelentette az érkező Addams Family animációs film szinkronszínész stábját. A különc famíliát olyan közkedvelt színészek fogják megszólaltatni, mint Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler és a friss Oscar-díjas Allison Janney. A filmet a Virsliparti rendezőpárosa Greg Tiernan és Conrad Vernon dirigálja majd Matt Lieberman forgatókönyvéből.

„Greggel mindig is Addams Family rajongók voltunk, ezért amikor felkértek minket a rendezésre, izgatottan vártuk, hogy új színt vigyünk a franchise-ba.” –  magyarázza Vernon. „A film vizualitását a briliánsan eredeti Charlie Addam rajzokból kölcsönöztem, melyek a New Yorkerben jelentek meg, a történet pedig arról fog szólni, ahogy Morticia és Gomez találkoznak és családot alapítanak.”

A film tengerentúli premierdátuma 2019 októberére van kitűzve, várhatóan valamikor ekkortájt ér el hazánkba is az új Addams Family.

 

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com