Hírek

Olivia Colman vezeti az HBO egyik legújabb minisorozatát

Az Oscar-díjas színésznő Alexander Payne krimijében kerül megint a kisképernyőre a Landscapers címen futó HBO minisorozatban- írja a Variety.

Ismét krimiben szerepel az angol színésznő, aki egyik leghíresebb szerepe, a Broadchurch nyomozónőjének megformálása után most a törvény másik oldalára áll: ezúttal a bűnözőt alakítja majd Olivia Colman. Az igaz történetet feldolgozó HBO minisorozat egy házaspárt állít a középpontba, akik a nő szüleivel végeztek majd ásták el őket a saját kertjükben. Az eset ráadásul egy bő évtizedig megoldatlan maradt. Susan és Christopher Edwards történetét hozza el nekünk a csatorna, amely egyébként is híres minőségi saját gyártású alkotásairól.

Susan szerepébe bújik majd Colman, míg a férj megtestesítőjére egyelőre nem találtak szereplőt. Nem úgy a rendezői székbe! A Landscapers címen futó művet a szintén Oscar-díjas Alexander Payne rendezi, akitől olyan filmeket kaptunk már, mint az Utódok, a Nebraska, a Kicsinyítés vagy a Schmidt története. A minisorozat nagyrészt interjúkra épül majd, hogy minél autentikusabban adja át a megtörtént esetet, Ed Sinclair forgatókönyvíróval a háta mögött.

Az HBO ráadásul megint összeáll azzal a csapattal, akik az idei év (egyik) legjobb sorozatát, a Csernobilt is elhozták nekünk. Ilyen gárdával pedig jócskán van okunk várni az új krimit.

Colman egyébként idén kapott Oscar-díjat A kedvencben nyújtott alakítása miatt, illetve szintén idén szerepelt a Netfix II. Erzsébet királynő életét bemutató sorozatban is. A The Crown főszerepét pedig még egy évad erejéig magára ölti majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com