Hírek

Olivia Wilde a Sony-nak rendez Marvel-filmet

A színésznő, Olivia Wilde rendezői debütálása után nem sokkal már százmilliós mértékű projektet kap. Marvel-hősről fog filmet készíteni – értesült a Variety.

Az Éretlenségi című tinikomédiával mutatkozott be rendezőként a Doktor House-ból és megannyi hollywoodi filmből is ismert Olivia Wilde. A könnyed hangulatú coming-of-age mozi után pedig egy pszichothrillerbe fogott bele: a Don’t Worry, My Darling szereplői közt Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Chris Pine, Florence Pugh és maga Wilde lesznek láthatók.

Kukac a barackban – Éretlenségi

A híresztelések szerint pedig a Sony további projekttel bízza meg a rendezőnőt, ezúttal a stúdió saját kis Marvel-divízióját kellene gazdagítania. Az már korábban is nyilvános volt, hogy a Disney-féle Marvel és a Sony közti szerződés értelmében utóbbi bármikor csinálhat a Pókember-licenszhez tartozó hősökből filmet. Így készülhetett el a Venom (melynek már második része is közeleg), valamint a jövőre érkező Morbius is – nem is beszélve az Irány a Pókverzum! című animációs filmről, ahol szintén rengeteg Pókemberhez tartozó figura tette tiszteletét.

Ennek értelmében valószínűsíthető, hogy Olivia Wilde is valami hálószövőhöz közeli arcot ültet vászonra.

Ha azt is hozzávesszük, hogy egy női központú Marvel-film van készülőben, máris szűkül a mezőny – Póknő vagy akár Fekete Macska is elképzelhető, korábban pedig Madame Webről is keringtek pletykák.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya