Hírek

Olivia Wilde és Tobey Maguire a Babylon stábjában Pitt és Robbie mellett

Babylon-Toby-Maguire-Olivia-Wilde

Olivia Wilde és Tobey Maguire is szerepelnek Damien Chazelle Babylon című legújabb filmjében. A sztárparádé egyre népesebb.

Olivia Wilde és Tobey Maguire mellett Phoebe Tonkin (A sötétség kora) és az Oscar-díjas Spike Jonze is szerepelnek Damien Chazelle készülő filmjében. A Babylont már eddig is komoly figyelem övezte, hiszen a két főszerepet Brad Pitt és Margot Robbie kapta.

A Collider értesülései szerint most újabb sztárok csatlakoztak a projekthez, amit úgy jellemeznek, hogy „A nagy Gatsby szteroidokon”. A Kaliforniai álom és a Whiplash rendezőjének új filmje az 1920-as évek Hollywoodjába kalauzolja a nézőt.

A Babylon történetében fiktív és valós események és szereplők keverednek, valahogy olyan stílusban, ahogy azt a Volt egyszer egy… Hollywoodban láthattuk.

A Babylon forgatása a következő héten kezdődik Los Angelesben. A korábbi információkkal ellentétben a filmet 2022. decembere előtt senki sem láthatja, a világpremiert pedig 2023. január 6-ra tervezik.

Olivia Wilde soron következő filmje, amiben nemcsak szerepel, de maga rendezte is, már az utómunka fázisában van. A Don’t Worry Darling Florence Pugh-val ötvözi a bűnügyi film és a horror elemeit. Következő filmje, a Perfect már előkészítési szakaszban van Thomasin McKenzie-vel a főszerepben. Tervben van továbbá, hogy Olivia Wilde rendezi a Sony új Pókember filmjét is.

Ha már Pókember! Tobey Maguire a 2014-es Gyalogáldozat óta nem szerepelt filmben, csupán hangját adta a 2017-es Bébi úrban. A Babylonban ráadásul nem csak szerepelni fog, de executive producerként is részt vesz a film készítésében.

Spike Jonze leginkább rendezői munkái miatt ismert. Ő rendezte A John Malkovich menet és A nő című filmeket is. Utóbbit ráadásul maga írta, amiért megkapta az akadémia aranyszobrocskáját is. Színészként feltűnt több filmben is kisebb, sőt egyenesen stáblistán fel sem tüntetett szerepekben. Ilyen volt A Wall Street farkasa, vagy a Pénzcsináló is. Jelentősebb szerepe többek között a Sivatagi cápákban volt.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com