Hírek

Olvasd el a Pókember: Irány a Pókverzum! forgatókönyvét!

Megkésett karácsonyi ajándékként a Sony feltette a netre Phil Lord és Rodney Rothman a Pókember: Irány a Pókverzum! című filmhez írt forgatókönyvét.

Úgy tűnik, a közönség imádja a Sony legújabb pókpofás animációját, így a lelkesedést meglovagolva a stúdió feltette a netre a film könyvét. A Pókember: Irány a Pókverzum! 132 oldalas forgatókönyve online is olvasható, de akár le is tölthető. A stúdió úgy véli, a film nemcsak a látványvilága miatt emlékezetes, hanem humoros és szívmelengető története miatt is, éppen ezért méltán tarthat számot érdeklődésre a szöveges verzió is.

Ha Te is kíváncsi vagy, honnan indult az egész, katt ide!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya