Hírek

Omar Sy főszereplésével remake-eli saját magát John Woo

Az 1989-es A bérgyilkos című filmjét készíti el újra John Woo. A saját darabját feldolgozó rendező pedig ezúttal sokak kedvenc francia színészét, Omar Sy-t ülteti a főszerepbe.

Újabb nagy rendező gondolja újra saját alkotását. Ezúttal a kínai John Woo nyúl vissza egy korábbi filmjéhez. A Velencében 2010-ben életműdíjjal ünnepelt alkotó egyik legsikeresebb munkáját, a 89-es A bérgyilkost hozza el ismét a nézők elé.

Míg az eredetiben Chow Yun-Fat vitte a főszerepet, most Omar Sy-on a sor.

A bő 30 éves film egy éppen visszavonuló bérgyilkosról szól, akinek elege lett hivatásából és egész addigi életét maga mögött tervezi hagyni. Egy utolsó munkát vállal még el, amivel segíteni akar valakin, akit egyik munkája során véletlenül megvakított.

A Peacock égisze alatt készülő remake története egyelőre nem publikus, így nem tudni, hogy Woo marad-e a már bemutatott alapnál, vagy teljesen más irányba viszi majd el az új filmet a rendező. Akárhogy is legyen, szinte garantált, hogy pörgős és minőségi akciófilmre számíthatunk, hiszen a mind a hazájában, mint Hollywoodban igen közkedvelt rendezőtől olyan korábbi alkotások születtek, mint az Ál/Arc vagy a Mission: Impossible 2.

Omar Sy-t utoljára A leszámolásban és a Jurassic World: Világuralomban láthattuk, legközelebb pedig Sterling K. Brown és Carrie Washington mellett látjuk majd a Shadow Force című akciófilmben. Hogy a most bejelentett Peacock film mikortól forog, arról egyelőre nincsenek hírek. A tervezett bemutató dátuma 2023.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!