Hírek

Az első Apple-A24 film újra összehozza Sofia Coppolát és Bill Murray-t

Az On the Rocksban újra együtt dolgozik Sofia Coppola és Bill Murray.

Az Apple bejelentette, hogy első saját gyártású filmjének rendezője Sofia Coppola lesz, a főszereplője pedig Bill Murray. Az apa-lánya vígjáték a Hollywood Reporter értesülései szerint egy fiatal anyáról fog szólni, aki újra felveszi a kapcsolatot playboy apjával. A forgatási munkálatok előreláthatólag idén tavasszal kezdődnek el New Yorkban.

Coppola és Murray korábban a 2003-as Elveszett jelentés során dolgozott együtt, amiben Murray egy öregedő filmsztárt alakított, aki különös kapcsolatot épít ki egy fotográfus unott feleségével. Murray-t Oscar-díjra jelölték az alakításért, míg Coppola a legjobb eredeti forgatókönyvért járó szobrot haza is vihette.

Az On the Rocks az első gyümölcse lesz az Apple és az A24 független filmstúdió közötti novemberben bejelentett szerződésnek.

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.