Hírek

Az első Apple-A24 film újra összehozza Sofia Coppolát és Bill Murray-t

Az On the Rocksban újra együtt dolgozik Sofia Coppola és Bill Murray.

Az Apple bejelentette, hogy első saját gyártású filmjének rendezője Sofia Coppola lesz, a főszereplője pedig Bill Murray. Az apa-lánya vígjáték a Hollywood Reporter értesülései szerint egy fiatal anyáról fog szólni, aki újra felveszi a kapcsolatot playboy apjával. A forgatási munkálatok előreláthatólag idén tavasszal kezdődnek el New Yorkban.

Coppola és Murray korábban a 2003-as Elveszett jelentés során dolgozott együtt, amiben Murray egy öregedő filmsztárt alakított, aki különös kapcsolatot épít ki egy fotográfus unott feleségével. Murray-t Oscar-díjra jelölték az alakításért, míg Coppola a legjobb eredeti forgatókönyvért járó szobrot haza is vihette.

Az On the Rocks az első gyümölcse lesz az Apple és az A24 független filmstúdió közötti novemberben bejelentett szerződésnek.

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya