Hírek

Öniróniától fűtött sorozatot kap Jean-Claude Van Damme – Jön a Jean-Claude Van Johnson

Talán a címe foglalja össze leginkább, mire is számíthatunk a pilot után az Amazon új sorozatban Jean-Claude Van Damme-mal a főszerepben. A Jean-Claude Van Johnson egy ízig-vérig önirónikus, humoros, a hollywoodi akciófilmeket teljesen kifordító alkotásnak ígérkezik. Alább az ikonikus kamionos-spárgás reklámmal megfűszerezett teaser!

Minden idők egyik legnagyobb és leghíresebb akció sztárja, Jean-Claude Van Damme saját sorozatot kap az Amazon-on. Az önmagát alakító Damme egy egyszerű Johnson álnéven éli mindennapjait filmes karrierjét követően.

A harcművészetek királya letudta múltját és elköszönt a kameráktól, egy szerelem azonban visszarántja őt a régi életébe. A sorozat szinopszisa önmagában is komolyan vehetetlen, itt lehet elolvasni az eredeti változatot. Az sosem volt kétség, hogy Van Damme jó adag humorral képes önmagából is viccet csinálni, a sorozat pedig úgy fest, pontosan erre volt ráépülni.

Az alkotást Dave Callaham írja és készíti, a rendezői székben pedig Peter Atencio-t találjuk. Van Damme mellett szerepel még Kat Foster, Moises Arias és Phylicia Rashad. Sőt, még Ridley Scott-ot megtaláljuk a producerek között.

Alább tehát a nyúlfarknyi teaser trailer a Jean-Claude Van Johnson-hoz. Premierdátum egyelőre nincs.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya