Hírek

Online térben nyitnak ki a főváros művészmoziai: Jön a Budapesti Távmozi

Április 21-től ismét mozizhatsz! Na persze csak otthonról. A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino filmszínházak ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu oldalon keresztül: indul a Budapesti Távmozi.

A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy megvédjék a nézők és a mozisok egészségét a járvány alatt. Most viszont elsőként is nyitnak újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában.

Az előadásokra a szokott módon válthatnak a nézők kedvezményes jegyeket az interneten. A virtuális gépházakban ugyanazok a mozigépészek dolgoznak, mint rendesen, és az online nézőterek bejáratánál is ugyanazok a jegyszedők várják önöket, akikkel a kedvenc mozijukban máskor is találkozni szoktak.

A Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetjük a váratlan helyzet idején.

 

Az online teres mozizást a Kino, a Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi mozik hozzák el nekünk április 21-től. Fontos azonban megjegyezni, hogy a távmozira váltott jegyek esetleges tényleges mozinyitás esetében is érvényesek maradnak.

Az igazi mozik újranyitása nagyon nagy ünnep lesz nekünk, akármikor is jön el az a nap. Szeretnénk, ha a Budapesti Távmozi nézőit üdvözölhetnénk ott majd legelsőként: ezért kérjük, jól őrizzék meg távmozijegyüket. Meg fogjuk találni a módját, hogy illően viszonozzuk, hogy velünk maradnak ezekben a nehéz időkben is, és jelenlétükkel segítik a budapesti filmszínházak színes világának életben tartását” – áll a sajtóközleményben.

Avatar

Sajtóközlemény

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya