Hírek

Guy Ritchie újra lazázik – Operation Fortune előzetes

Jason Statham, mint szuperkém, aki egy hollywoodi színésszel készül lebuktatni egy fegyverkereskedőt? Guy Ritchie új filmje, az Operation Fortunte: Ruse de guerre parádésnak tűnik.

Talán mondhatjuk munkamániásnak az angol rendező fenegyereket, Guy Ritchie-t, akitől évente kapunk újabb és újabb filmeket. A 2019-es Aladdin remake után úgy tűnik, visszatért abba a zsánerbe, ahol a leginkább letette névjegyét a múltban: nevezetesen a bűnügyi filmekre, amelyben megférnek a vígjátékelemek is. 2020-ban az Úriemberekkel szinte egy szellemi folytatást készített A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Spíler című filmjeihez. Idén pedig újra egyesítette erejét Jason Stathammel, akinek annak idején segített bebikázni karrierjét – ez volt az Egy igazán dühös ember című, sötétebb tónusú krimi.

Most a rendező egy habkönnyű darabbal folytatja szériáját Stathammel, akit ismét főszerepben láthatunk.

Az Operation Fortune: Ruse de guerre egy akcióvígjáték lesz, amelyben az angol színész ismét a hideg profit alakíthatja, jelen esetben Orson Fortune-t, aki egy kémcsapat vezéregyénisége. Megbízása, hogy meghiúsítson egy hatalmas fegyverüzletet, amelyet a Hugh Grant által alakított piperkőc bűnöző igyekszik kötni. Közel kerülni azonban nehéz a fickóhoz, azonban, ha a kedvenc filmsztárja kopogtatna az ajtaján, biztos kinyitná. Ez legalábbis a Fortune-csapat terve: bevonják az akcióba a nagynevű, de teljesen alkalmatlan Danny Francescót (Josh Hartnett), hogy tetézze a bajt.

Guy Ritchie új filmjében olyan színészek kaptak még szerepet, mint Aubrey Plaza és Cary Elwes, akik minden bizonnyal emlékezetes tagjai lesznek a csapatnak. Mellettük az Úriemberekben is bemutatkozó rapper, Bugzy Malone is helyet kapott – minden bizonnyal a soundtracken is szerepelni fog.

Az Operation Fortune: Ruse de guerre 2022. január 21-én kerül a brit mozikba – a hazai premierről egyelőre nincs információ.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com