Fókuszban Hírek

Óriási! 2017-ben új Star Trek sorozat jön!

Star-Trek-Sequel2017 januárjában teljesen új Star Trek sorozat kerül a tv képernyőkre – ezt olvastuk a startrek.com oldalon, a CBS Television Studios közleményére hivatkozva. A pilot epizód és a többi rész is egyszerre kerül a hagyományos tv sugárzásba és az internetes on demand szolgáltatásba, ahol majd a korábbi sorozatok is megtekinthetők lesznek.

Az új sorozatban új karaktereket, sőt új világokat és civilizációkat is megmutat, ugyanakkor hű marad az eredeti stílushoz és tematikához is, ami 1966 óta jellemzi a történetet. A produceri munkát az az Alex Kurtzman végzi, aki co-producere és társforgatókönyvírója volt a 2009-es Star Trek és a 2013-as Sötétségben – Star Trek filmeknek. Mindkét film rendezője J. J. Abrams volt.

A sorozatnak nincsen köze a Star Trek Beyond című mozifilmhez, amit a Paramount Pictures gyárt és visz mozikba világszerte a brand 50 éves évfordulóján, 2016 nyarán.

Cikkünket hamarosan bővítjük.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés