Fókuszban Hírek

Csányi Sándor és a láger: itt az Örök tél első előzetese

Csányi Sándor főszereplő az Örök tél című film forgattásán

Teaser előzetest kapott Szász Attila legújabb filmje, az Örök tél. Az első látható 1 perc a fagyos földi pokolt mutatja nekünk Gera Marina és Csányi Sándor főszereplésével.

Mint arról már korábban beszámoltunk, idén komoly anyaggal emlékezhetünk a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapjára. Egyelőre csak annyit tudunk, februárban, de várhatóan 25-én, az emléknapon fogják bemutatni a 20. század történelmi TV-filmjeiről ismert Szász Attila – Köbli Norbert alkotópáros legújabb munkáját, az örök tél című filmet. A berni követ és a Félvilág alkotói ezúttal 1944-re teszik a történetet, amelyről korábban, benne a rendkívül jó szereposztással, itt írtunk részletesen.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..