Hírek

Örömhír a DC-fanatikusoknak: James Gunn rendezésében érkezik az új Superman-film!

Hivatalossá vált, hogy 2025-ben visszatér a filmvászonra Superman, az egyik legikonikusabb képregényhős sztoriját pedig a DC Stúdió társvezére, maga James Gunn rendezi majd.

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy James Gunn egy új Superman-filmen dolgozik, nemrég pedig hivatalossá vált, hogy ő fogja rendezni a 2025 nyarán a mozikba érkező alkotást. Ezt maga az újdonsült DC-vezér jelentette be Twitteren, és egy személyes kapcsolódási pontot is megosztott a követőivel.

„Igen, én rendezem a Superman: Legacy-t, ami 2025. július 11-én érkezik majd a moziba. A testvérem, Matt mondta, hogy amikor meglátta a premierdátumot, sírva fakadt. Én sem ismertem fel, de ez édesapánk születésnapja” – írta bejegyzésében a rendező.

James Gunn édesapja pár évvel ezelőtt hunyt el, így a rendező – aki egyébként maga is az Acélember nagy rajongója – neki ajánlja majd ezt az alkotását. A készülő tervezettel kapcsolatban az már biztos, hogy a Galaxis őrzői és az Öngyilkos osztag rendezője a saját forgatókönyvét fogja majd a direktori székben megvalósítani, és az All-Star Superman című nagy sikerű képregényt fogja feldolgozni.

Az újrahangszerelt DC-univerzum egyik első felvonásaként érkezik a Superman: Legacy, amely nem reboot és így nem is eredettörténet lesz majd.

„Ez nem egy eredettörténet lesz. A középpontjában Superman áll, aki egyensúlyt teremt kriptoni öröksége és emberi nevelése között. Ő az igazság és az amerikai út megtestesítője” – mondta el a készülő filmről az egyik producer, Peter Safran.

A Superman: Legacy a tervek szerint 2025. július 11-én érkezik majd a mozikba.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!