Hírek

Az Oscar-gálán még Az oroszlánkirályból is ízelítőt kaphattunk

Az Oscar-gálán mutatták be Az oroszlánkirály legújabb reklámszpotját.

Az Oscar-gálán mutatták be a legújabb reklámszpotot Az oroszlánkirály remake-hez, amely már a Jon Favreau rendezésében újrafazonírozott Oroszlánkirály lesz. Az eredeti, 1994-ben bemutatott rajzfilm annak idején óriási sikert aratott, s a mostani film készítői is erre számítanak. Az akkori alkotás két zenei Oscart nyert, és Golden Globe-díjat a legjobb musical vagy vígjáték kategóriájában. Az oroszlánkirály két folytatása után a Disney most igyekezett CGI-vel „életszerűbbé” tenni a kis Szimba történetét.

Az oroszlánkirály Disney és Jon Favreau élőszereplős – CGI-animációs változata július 18-án debütál a magyar mozikban.

Avatar

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya