Hírek

Az Oscar-gálán még Az oroszlánkirályból is ízelítőt kaphattunk

Az Oscar-gálán mutatták be Az oroszlánkirály legújabb reklámszpotját.

Az Oscar-gálán mutatták be a legújabb reklámszpotot Az oroszlánkirály remake-hez, amely már a Jon Favreau rendezésében újrafazonírozott Oroszlánkirály lesz. Az eredeti, 1994-ben bemutatott rajzfilm annak idején óriási sikert aratott, s a mostani film készítői is erre számítanak. Az akkori alkotás két zenei Oscart nyert, és Golden Globe-díjat a legjobb musical vagy vígjáték kategóriájában. Az oroszlánkirály két folytatása után a Disney most igyekezett CGI-vel „életszerűbbé” tenni a kis Szimba történetét.

Az oroszlánkirály Disney és Jon Favreau élőszereplős – CGI-animációs változata július 18-án debütál a magyar mozikban.

Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..