Hírek

Orson Welles utolsó filmje Velencében és a Netflixen – The Other Side of the Wind trailer

Orson Welles 1970 és 1976 között forgatott epikus munkája, a The Other Side of the Wind Velencében mutatkozik be mielőtt a Netflix előfizetői elé kerülne. Íme a trailer.

A The Other Side of the Wind utómunkálatai nem értek véget Welles halála előtt, így sokan azt hitték, sosem kerül ki a dobozból. Szerencsére 2017-ben a Netflix belépett a képbe és pontot tett egy több évtizedes folyamat végére. A filmben a legendás rendező, John Huston kelti életre J.J. „Jake” Hannaford direktort, aki többéves európai kitérője után tér vissza Hollywoodba, de az álomgyár igencsak megváltozott mióta elment…

A film világpremierje augusztus 30-án lesz Velencében, majd ezt követően november 2-án debütál a Netflixen és néhány kiemelt moziban – olvastuk az IndieWire-on.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com