Hírek

Örülni fogsz, ha megtudod, ki rendezi a Creed III-at

Creed 2 (Kép: Fórum Hungary)

Immáron harmadik részéhez ér Adonis Creed története. A Michael B. Jordan és Sylvester Stallone főszereplésével készült Creed-filmek eddig szépen tartották a képben Rocky figuráját, miközben új főhőst teremtettek. Meglátjuk majd, hogyan is sikerül az újabb folytatás: az biztos, hogy ígéretes rendezőre talált a Creed III.

Ami sokaknak eleinte csak bőrlehúzásos fél-folytatásnak ígérkezett, az mostanra saját jogán vált a bokszdrámák egyik legjobbjává. Rocky Balboa és Adonis Johnson Creed története két film után most tovább folytatódik. A Slashfilm híre alapján pedig extra okunk van várni az új darabot.

A Creed III rendezői székében ugyanis maga a főszereplő, Michael B. Jordan foglal majd helyet.

A színésznek ez a film lesz a direktori debütálása, de a Creed-darabokban elfoglalt korábbi pozíciója révén talán nem is lehetett volna jobb kezekbe adni az újabb folytatást. Jordan mindenkinél jobban ismeri a főszereplőt, a hátterét és a már bemutatott történeteket, így megvan benne a bizalmunk.

Ahogy ezek szerint a Rocky és az előző Creed filmek producerének, Irwin Winklernek is. A hollywoodi legenda állítólag a Creed II. után megígérte Jordannak, hogy az újabb film munkálatai során a kamera másik oldalára is beállhat majd.

Újabb dinasztia épül – Creed II.

Noha egy ideje leng a levegőben Jordan rendezői felkérése, most Tessa Thompson, a filmek egyik fontos szereplője erősítette meg, hogy a színész rendezői bemutatkozására készül. A dolog persze koránt sem újkeletű, hiszen gondoljunk csak arra, hogy Stallone is megrendezett négy Rocky-filmet is.

A Creed még 2015-ben vezette be Apollo fiának karakterét, aki Rocky edzői kezei között nőtte ki magát az egyik legjobb bokszolóvá.

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy miről is szól majd a harmadik rész, ahogy azt sem erősítették még meg, hogy Stallone visszatér-e. Állítólag felmerült korábban, hogy a Mr T megformálta Clubber Lang fiával eresztenék össze Adonist, de tekintettel arra, hogy ugyanezt a vonalat eljátszották már, remélhetőleg valami újabb ötlettel érkezik majd a filmet író Zach Baylin.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés