Hírek

Őrült jó karácsonya lesz a Szívek szállodája kedvelőinek!

A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n, ráadásul szinkronosan! Az új évad visszavisz kedvenc nosztalgikus kisvárosodba, Stars Hollow-ba, ahol a kávé-imádó, gyorsan-beszélő anya-lánya duó mindennapjaiba nyerhetsz betekintést.

Közel tíz évvel az eredeti sorozat vége után járunk. Lorelai még mindig a Szitakötő szállót vezeti (és úgy issza a kávét, mint mások a vizet), közben Rory már 32 éves és nagy sikereket ért el munkájában. Míg Rory a munkával küzd, Lorelai a saját problémáit próbálja megoldani, Emily pedig elhunyt férjét, Richard-ot gyászolja.

Mi ezekért szeretjük a sorozatot!

Emily élete nagy változáson megy keresztül, hisz mióta megözvegyült, nem tudja mihez is kezdjen. Richard halála miatt Emily és Lorelai kénytelen rendezni viharos viszonyukat, ami a sorozat kezdete óta nem nagyon változott.
„Évekkel az eredeti sorozat vége után és 6 millió eladott DVD-vel, a Szívek szállodájának továbbra is elképesztően hűséges rajongói vannak. Hatalmas öröm, hogy most kiadhatjuk ezt a DVD-t, így a rajongóknak végre teljes lehet a gyűjteményük. (…) Bizonyára hiányolni fogjuk szeretett barátainkat Stars Hollow-ból, de ezzel a kiadvánnyal újra és újra átélhetjük kedvenc sorozatunk befejezését.” – mondta Rosemary Markson, a WBHE TV marketing vezetője.

Olvass el néhány érdekességet a sorozatról!

A Szívek szállodája: Egy év az életünkből november 29-én magyar szinkronnal érkezik, méghozzá Lorelai és Rory eredeti szinkronhangjával! A kétlemezes DVD-n a sorozat négy 90 perces epizódját találod, melyek egy évet, azaz négy évszakot – tél, tavasz, nyár, ősz – ölelnek fel, amit a sorozat eredeti alkotópárosa, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino írt és rendezett.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com