Hírek

Őrült vizuálitású, pszichedelikus utazásnak ígérkezik Justin Long új filmje

Előzetest kapott a Justin Long főszereplésével készült The Wave, amely az első képkockák alapján különleges képi világa miatt lesz leginkább érdekes a nézőknek.

A könnyedebb romkomokból ismert Justin Long ezúttal egy már-már kísérleti filmben szerepel, már ami a The Wave vizualitását illeti. A film egy humoros sci-finek ígérkezik, amelyben a főszereplő egy biztosítási ügyvéd, aki élete estéjébe vág bele némi droggal felszerelkezve. Arra a hallucináció hullámra azonban nincsen felkészülve, ami vár rá: a valóság és a fantázia között ingadozva Long karaktere nem csak egy szép lányt, de pénztárcáját és lassan önmagát is kezdi elveszíteni.

Gille Klabin ül a rendezői székben, míg a forgatókönyv Carl W. Lucastól érkezik. A színészgárdát pedig Donald Faison, Tommy Flanagan és Katia Winter erősítik.

Longot egyébként utoljára néhány sorozatfelbukkanás mellett a Safe Spaces című drámában, illetve a Jay és Néma Bob folytatásában láthattuk.

A The Wave limitált kiadásban kerül csak néhány moziba január 17-én, február 11-től azonban már DVD-n is be lehet szerezni a filmet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com