Hírek

Oscar 2018: Viola Davis, Margot Robbie és Mahershala Ali is az átadók között

Viola Davis, Margot Robbie és Mahershala Ali mellett Chadwick Boseman, Laura Dern, Jennifer Garner, Greta Gerwig, Tiffany Haddish, Tom Holland, Kumail Nanjiani, Emma Stone és Daniela Vega is díjakat fognak átadni a 2018-as Oscar kiosztón.

Michael De Luca és Jennifer Todd producerek pénteken jelentették be, hogy Greta Gerwig, Chadwick Boseman, Tiffany Haddish, Tom Holland, Kumail Nanjiani, Emma Stone (aki tavaly is az átadók között volt), Laura Dern, Daniela Vega és Jennifer Garner is csatlakoznak ahhoz az illusztris társasághoz, melyben a győzteseknek Oscar szobrot átnyújtók szerepelnek – olvastuk a The Hollywood Reporter cikkében.

Akár visszatérőként, akár első alkalommal lépnek az Oscar-gála színpadára, ezek a művészek teszik felejthetetlenné az estét – mondta De Luca és Todd. Az átadók között többen díjra is várnak: Greta Gerwig a Lady Birdért szoríthat, Margot Robbie az Én, Tonyában nyújtott alakításáért jelölték, Daniela Vega pedig A Fantastic Woman sztárja.

A 90. Oscar-gála házigazdája Jimmy Kimmel lesz, az átadót – melyet Te is élőben nézhetsz velünk az Anker’tben –, a Dolby Theaterben tartják március 5-én.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.