Hírek

Oscar-díjas szuperhős a Thor 4-ben

A híresztelések szerint egy másik szuperhősként híressé vált színész csatlakozik a Thor: Love and Thunder stábjához.

Még mindig játszák a mozik Christian Bale utolsó filmjét, Az aszfalt királyait, máris felröppent a hír, hogy

az Oscar-díjas színész csatlakozik a Thor: Love and Thunder színészgárdájához.

A hírről a Collider értesült, bár a Marvel még nem erősítette meg az állítást.

Bale korábban a DC képregények legendás szereplőjét, Batmant formálta meg Christopher Nolan trilógiájában. Ha igaz a hír, akkor ez a szerep lesz Bale belépése a Marvel filmes univerzumába. Christian Bale-t többször is jelölték Oscarra, többek között az Amerikai botrányért, A nagy dobásért vagy az Alelnökért. Ezek közül egyet sem tudott díjra váltani, ellenben a legelső jelölését igen: A harcosban nyújtott alakításáért megkapta az aranyszobrocskát. A Thorban való szerepével pedig Bale beállhatna azon színészek sorába, akik Oscar-díjasként szerepelnek Marvel-szuperhősfilmben (Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Forest Whitaker és még sorolhatnám).

Taika Waititi, a film rendezője elárulta, hogy valószínűleg augusztusban kezdik forgatni a negyedik részt az ausztráliai helyszínen.

A 2019-es Comic-Con egyik nagy bejelentése volt, hogy a Thor második része után Natalie Portman is visszatér a stábba, és nem is akárhogy! Thor női verzióját fogja alakítani Chris Hemsworth oldalán, amivel jócskán felcsigázta a rajongókat. A filmben szerepelni fog Tessa Thompson is, akit a Thor: Ragnarökben ismertünk meg Valkyrie-ként, illetve a rendező újra kölcsönzi a hangját Korgnak.

Ilyen szereplőgárda és Waititi korábbi filmes munkái nem hagynak kétséget afelől, hogy a Thor: Love and Thunder 2021 egyik, ha nem a legvártabb filmje lesz. Addig is tűkön ülve várjuk az új-zélandi származású színész-rendező következő filmjét, a Jojó nyuszit, ami január 23-án érkezik a magyar mozikba.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.