Hírek

Így nézheted vissza az Oscar-gálát

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban adták át a 2024-es Oscar-díjakat Los Angelesben – ha nem virrasztottál az esemény kedvéért vagy tiszta fejjel is visszanéznéd a legemlékezetesebb pillanatokat, a Disney+-on megteheted.

A 96. Oscar-gálán jórészt a papírforma valósult meg, de akadt néhány nem várt győztes is, a díjátadó ceremóniát övező show pedig kifejezetten kellemesre sikerült. Díjat nyert Mihalek Zsuzsa a Szegény párák berendezőjeként, Ryan Gosling Ken-dala a közvetítés pillanatában virálissá vált, ahogyan az Egy zuhanás anatómiájának kutya főszereplője, Messi tapsolása is. És persze a könnyes köszönőbeszédek vagy John Cena meztelenkedése is bekerülhetnek az Oscar-történelembe.

Ha szeretnéd meg- vagy visszanézni a gálát, van rá lehetőség: az élő adás után hétfőn este egy vágott verzió is felkerül az idei közvetítést biztosító Disney+-ra. A 90 perces verzióban a vörös szőnyeges bevonulás és a reklámszünetek nélkül nézhetjük vissza a gálát. A műsor 24 napig lesz elérhető a Disney+-on – tájékoztat a streamingcsatorna sajtóközleménye.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com