Hírek

Oscar Isaac csatlakozhat a Dűne stábjához

Ha így történik, Oscar Isaac Timothée Chalamet apját játssza Denis Villeneuve Dűnéjében.

Oscar Isaac tárgyal arról, hogy csatlakozzon a Dűne stábjához – írja a Variety. Frank Herbert epikus sci-fijéből Denis Villeneuve készít új adaptációt. Ha az együttműködés megvalósul, Isaac Leto Atreides szerepét játssza, aki a főszereplő Paul Atreides (Timothée Chalamet) apja.

A Dűnében már biztosan játszik Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skasgard és Charlotte Rampling. A forgatókönyvet Villeneuve, Eric Roth és Jon Spaihts írta. A jogokat 2016-ban szerezte meg a Legendary azzal a szándékkal, hogy több filmet készítenek, Villeneuve pedig ezt a projektet választotta következő munkájának a Szárnyas fejvadász 2049 után.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..