Hírek

Összeállt az új Fantasztikus Négyes stábja

Ahogy azt már korábban is sejtettük, Pedro Pascal fogja játszani Mr. Fantasticot az érkező Fantasztikus Négyesben, most azonban megtudtuk a nagy csapat további tagjait is.

Tehát Pedro Pascal alakítja majd Reed Richardst, azaz Mr. Fantasticot, Vanessa Kirby lesz Sue Storm, azaz a Láthatatlan Nő, Joseph Quinn tűnik majd fel Johnny Stormként, azaz Fáklyaként és Ebon Moss-Bachrach alakítja majd Ben Grimmet, azaz a Lényt. 

Régóta esedékes már egy tisztességes feldolgozás Stan Lee és Jack Kirby képregényéhez. A négy, kozmikus sugárzás hatására különleges képességekez szerző tudósról az első élőszereplős filmet 1994-ben Roger Cormac készítette. Ezt követte Tim Story mindmáig legsikeresebb feldolgozása, ami rögtön két részt is megért 2005-ben majd 2007-ben. Végül 2015-ben Josh Trank rendezte az egyértelműen a legrosszabb adaptációt. A négyes filmes jogai a 20th Century Foxhoz tartoztak, 2019-ben azonban a Disney felvásárolta a céget, így a karakterek végre hazakerültek a Marvel Studioshoz, akik most tehetnek végre egy kísérletet, hogy az Univerzumhoz kapcsolják a népszerű bandát.

Ahogy azt már novemberben is tudtuk, a rendezői székbe a WandaVízió, az Utódlás, A fiúk és a Monarch: A szörnyek hagyatéka direktora, Matt Shakman ül majd, a könyvet Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer írják. A forgatás várhatóan nyáron kezdődik, a kész filmet pedig 2025. július 25-ére várjuk a mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com