Hírek

Ősszel kezdhet forogni Frances Ford Coppola epikus visszatérése, a Megalopolis

Frances Ford Coppola olyan filmtörténeti jelentőségű klasszikusok megalkotója, mint A keresztapa filmek vagy az Apokalipszis most. A neves rendező az elmúlt évtizedekben mégsem tudott komoly sikereket felmutatni. A Megalopolis sokak szerint Coppola régóta várt visszatérését jelentheti.

A nagyszabású sci-fi eposznak ígérkező film hosszas előkészületek után tervezett forgatása már idén ősszel kezdetét veheti – írja a Deadline. A rendező korábban is előszeretettel vállalt nagy kockázatú befektetéseket, ha saját elképzeléseinek megvalósítása volt a tét. A 100 millió dollárra becsült költségvetést Coppola ezúttal szinte teljes egészében önállóan finanszírozza.

A Megalopolis több mint három évtizedes fejlesztés után valódi sztár szereplőgárdával valósulhat meg.

Az utópisztikus New York-ban játszódó történetben olyan színészek tűnnek majd fel, mint Adam Driver, Forest Whitaker és Nathalie Emmanuel. Mellettük pedig Laurence Fishburne, Jon Voight, Talia Shire, Shia LaBeouf és Jason Schwartzman lesz látható kisebb szerepekben. De nemrégiben még Dustin Hoffman is csatlakozott a stábhoz.

Dustin Hoffman

A film egy Róma bukásához hasonlított, összeomló világ képét vetíti előre. A szociális problémákra reflektáló és politikai ambíciókat megjelenítő cselekmény minden bizonnyal epikus méreteket ölt Coppola gigászi összegből megvalósított víziójában.

A Megalopolis forgatási munkálatai a Prysm Studios hatalmas LED falakkal ellátott atlantai stúdiójában kezdődnek idén ősszel. A Coppola saját produkciós cége által készített film bemutatásáról azonban még nem érkeztek konkrét információk.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com