Hírek

Ötödik évadjára készülhet a Better Call Saul

A Breaking Bad című sorozat spin-offja ezzel beéri eredetijét, melynek szintén öt évada készült. Talán a Better Call Saul be is előzi majd azt.

A sorozat készítője, Vince Gilligan azt nyilatkozta „ha szereted a Breaking Badvilágát, az a világ bővülni fog”. A Better Call Saul új évada azt ígéri, még több kapcsolódás lesz majd az eredeti történethez, mivel egyre inkább utoléri annak idővonalát.

Gilligan azt is ígérte, hogy olyan karakterekkel is találkozhatunk majd, akiket korábban csak emlegettek, de nem mutattak.

Többek közt egy 2. évadban említett figurát, Lalót is megismerhetünk, akit a Sense8-ből ismert Tony Dalton fog alakítani. Karakterének olyan figurákhoz is köze lesz, mint Hector Salamanca (Mark Margolis).

A főszereplő Bob Odenkirköt már sorozatban háromszor jelölték a Legjobb drámai férfi alakítás Golden Globe-díjára és emellett több Emmy-jelölést is begyűjtött – egyelőre azonban egyet sem kapott meg.

Ez még könnyen változhat, hiszen a Better Call Saul 4. évadát sem láthattuk még. Annak premierjére augusztus 6-ig kell várnunk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya