Hírek

Ötödik évadot kap a BoJack Horseman

A sorozat stílusosan jelentette be a hosszabbítást.

Még csak most indult a negyedik évad sugárzása, de a Netflix már bejelentette, hogy folytatják a BoJack Horsemant. Nem meglepő a döntés, hiszen az új részek egyöntetű sikert arattak, az évad jelenleg 96%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon – írja a Variety.

A félig állat, félig ember-figurákkal benépesített animációs szatírát mi is nagyon szeretjük,

az első három évadról ezt írta kritikusunk: „félelmetesen emberiek a figurák, nem egyszerűen mélyek és komplexek, hanem folyamatosan változnak. Állandóan hullámvölgyekbe kerülnek (Diane munkavállalásai, Carolyn cégalapítása), amitől felerősödnek a jó tulajdonságaik, vagy még jobban kiütközik a negatív oldaluk.”

Az ötödik évad érkezését egy videóban üzenték meg az alkotók: egy „nyomulós netflixes főnök” üzenetekkel bombázza a főhőst, bejelentve, hogy továbbra is igényt tartanának rá.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya