Hírek

J.J. Abrams kihozza a katonákból az állatot – Overlord előzetes

Overlord előzetes

Ryan közlegénynek indul, mégis horror lesz a vége a Paramount új filmjének. Az Overlord a francia védvonal mögé érkező katonák hátborzongató fikciója.

Julius Avery második filmje a normandiai partraszállás idején játszódik. A repülőn érkező amerikai katonák a légvédelem áldozataként nem érkeznek meg úti céljukhoz, hanem a szárazföldön rekednek. Az ellenséges vonalak mögött egy bizarr laboratóriumot találnak, ahol furcsa emberkísérletek zajlanak.

A rendező elsőfilmje, a Ewan McGregorral és Alicia Vikanderrel készült Fenegyerek után ezúttal nincsenek nagy sztárok, a műfaj kedvelői azonban jóra számíthatnak. Az előzetes második felében hallható AC/DC szám pedig külön emel ezen a 2,5 percen.

A sztori alapja Billy Rayé, aki korábban Az éhezők viadala és a Phillips kapitány forgatókönyvét is írta, de jelenleg Frank Sinatra önéletrajzi filmjén dolgozik. Alkotótársa Mark L. Smith, aki korábban Antal Nimróddal dolgozott együtt az Elhagyott szobán, majd később részt vett A visszatérő könyvében.

A film producere J.J. Abrams, hazai bemutató november 22-én lesz.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..