Hírek

Paddington 3: hivatalosan is készül

Úton van a remek sorozat, a Paddington harmadik része a StudioCanalnál.

A népszerű gyerekfilm-sorozat, a Paddington harmadik része valóban készülőben van, erősítették meg a StudioCanal részéről a Variety-nek. Korábban csak annyit lehetett tudni a projektről, hogy Hugh Bonneville, az előző filmek sztárja azt nyilatkozta, „van valami a láthatáron” a film kapcsán.

A film bemutatásának várható dátumát és egyéb részleteit még nem ismerjük. Korábban az író-rendező Paul King azt nyilatkozta, hogy bár nem ő rendezi majd a harmadik részt, valami szerepe mégis lesz benne.

A Paddington sorozatot szerették a nézők: az első rész 280 millió dollárt termelt világszerte, a második 225 milliót (de a második bajban volt az Egyesült Államokban, mert éppen akkor forgalmazta volna a Weinstein Company, amikor Harvey Weinsteinre rászakadt az ég korábbi bűnei miatt).

A két filmet mind melegszívű, a közösségnek szóló üzenetéért, mind okos humorért és remek szereposztásáért sokat dicsérték. „Tökéletes családi film, kedves történettel, izgalmas és látványos kalandokkal, színészi örömjátékkal és olyan humorral, amely egyaránt szólít meg kicsiket és nagyokat együttvéve és külön-külön is” – írtuk az első részről.Egy olyan világot hordoz, melynek felnőtté válásunk során mondtunk búcsút” – írtuk a másodikról.

A Londonba bevándorló kismackó kalandjait a szerző, Michael Bond szerint a második világháborús menekültek inspirálták, akik gyakran címkékkel a nyakukban érkeztek. Paddington maci tábláján ez áll: „Kérem, vigyázzon erre a medvére.” A mackó az első film során családra lel, a másodikban pedig saját jólelkű, gyermeki kétbalkezességével is meg kell küzdenie.

Paddington kalandjaiból sorozat is készült; a The Adventures of Paddington (szintén a StudioCanal gyártásában) most tart a második évadnál.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com