Hírek

Pamela Anderson veszi át Priscilla Presley szerepét a Csupasz pisztoly remake-ben

Nagy kérdés volt, ki lesz Liam Neeson partnere Akiva Schaffer Csupasz pisztoly remake-jében – most már biztos, hogy Pamela Anderson veszi át Priscilla Presley szerepét.

Régóta várják (vagy félik) a rajongók a Paramount Pictures még cím nélküli Csupasz pisztoly remake-jét, mely 2025. július 18-án érkezik a mozikba. Az eredeti, Jerry Zucker, Jim Abrahams és David Zucker által írt és rendezett film, mely a mindössze hat epizódot megért Police Squad! című tévésorozat alapján készült, kultikus státuszt vívott ki magának, és két nem kevésbé vicces folytatást is megélt. A sztori középpontjában egy ügyetlen és tanácstalan nyomozó, Frank Drebin állt, akinek minden bénázása ellenére is sikerült mindig megoldania a bűntényeket, és megmentenie a napot.

Drebin karakterekét Leslie Nielsen alakította – a színész legironikusabb szerepe lett ezt. A trilógia hasonlóan fontos mérföldkő lett a Drebin szerelmét alakító Priscilla Presley életében is, akinek szerepére most Pamela Anderson szerződött. A híres Playboy-modell, aki filmes karrierjét a Baywatch című sorozatban alapozta meg, olyan filmekben szerepelt később, mint a Barb Wire vagy a Horrorra akadva 3. Anderson a 2022-es, nagy visszhangot kiváltó Hulu minisorozatnak, a Pam és Tommy-nak köszönhetően került ismét reflektorfénybe, amelyben Lily James alakította a Baywatch-sztárt, és amire a színésznő a Netflix Pamela, A Love Story című dokumentumfilmjével reagált. A színésznő tökéletes választásnak tűnik Jane Spencer szerepére – egyszerre szexis és vicces, pont, amit a karakter megkíván.

A jelenlegi változatot Akiva Schaffer rendezi, a forgatókönyvet Dan Gregor, Doug Mand és Schaffer írta. A trió állt az Emmy-díjas Disney+ film, a Chip ‘n Dale: Rescue Rangers mögött. A producerek között Schaffer mellett Seth MacFarlane neve is olvasható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com