Hírek

Panos Cosmatos vámpírfilmet forgat Kristen Stewart és Oscar Isaac főszereplésével

love_lies_bleeding_kristen_stewart

Az Alkonyat után Kristen Stewart újra egy vámpír szerepben tündökölhet az őrülten extravagáns Mandy: A bosszú kultusza rendezőjének legújabb filmjében.

Panos Cosmatos az a fajta egyedi hangú auteur rendező, akinek filmjeit egy képkockájukból fel lehet ismerni és garantáltan csak imádni vagy utálni lehet a lázálomszerű vizualitásnak mindent alárendelő rendező munkáit. Nicolas Cage reneszánszát elindító Mandy mellett csak a Beyond the Black Rainbow című első filmje és Guillermo del Toro: Rémségek tára horror antológia sorozatának The Viewing című epizódja kötődik a nevéhez. Ezért izgalmas, hogy a relatíve ritkán alkotó Cosmatos (a Rambo 2. és a Cobra rendezője, George P. Cosmatos fia) most

a 80-as évek neonfényében úszó Los Angelesének hedonista rave partijaiba kalauzol minket a Flesh of the Gods című filmjében, amiben Kristen Stewart és Oscar Isaac egy vámpír párt fog alakítani.

A film a „csillogó 80-as évek L.A.-ban” játszódik, ahol egy házaspár, Raoul (Isaac) és Alex (Stewart) esténként leereszkednek luxusfelhőkarcolóban található lakásukból és alászállnak a város éjszakai birodalmába. Amikor találkoznak a titokzatos a Névtelen néven ismert nővel és bulizó bandájával, a pár a hedonizmus, az izgalmak és az erőszak elbűvölő, szürrealista világába csábul.

A filmet a Hetedik, Az Álmosvölgy legendája és A gyilkos forgatókönyvírója, Andrew Kevin Walker írja és a producerek közt megtalálható a Pancser police, A nagy dobás és a Ne nézz fel! rendezője, Adam McKay is. A Flesh of the Gods idén fog forogni, ami Cosmatos és a XYZ harmadik együttműködése lesz. Továbbá fejlesztés alatt áll a Nekrokosm című filmje is az A24 berkein belül, akik a nemrég megjelent másik 80-as évekbeli thrillert, a Kivérző szerelem című Kristen Stewart filmet is forgalmazzák.

„Mint Los Angeles maga, a Flesh of the Gods is a fantázia és a rémálom közötti határterületen helyezkedik el” – nyilatkozta Cosmatos. „Egyszerre lendületes és hipnotikus, a Flesh egy tüzes kéjutazás a pokol csillogó szívének mélyére.” McKay hozzátette: „Ez a rendező, ez az író, ezek a hihetetlen színészek, vámpírok, a 80-as évek, a punk, a stílus és az attitűd végeláthatatlanul… ezt fogja nyújtani a film. Szerintünk vadul kommersz és vadul művészi. Célunk, hogy olyan filmet készítsünk, amely átgyűrűzik a popkultúrán, a divaton, a zenén és a filmen. El tudod képzelni, mennyire izgatott vagyok? (Forrás: Variety)

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com