Hírek

Szabó Kimmel Tamás berobban a Pappa Pia előzetesében

Megérkezett Csupó Gábor megaköltségvetésű magyar bulifilmjének, a Pappa Piának első teaser előzetese. Egyelőre sok szín és kevés történet, és továbbra is félünk tőle, hogy inkább kínos lesz a végeredmény, mint vicces.

A Simpson család és a Híd Terabithia földjére magyar származású rendezőjét az eddigi 4. legnagyobb Filmalap támogatással csábították haza egy színes-szagos-zenés nyári vígjátékra. Az egymilliárd forinttal megküldött projektről egy ideig csak reméltük, hogy idővel leveti a mérhetetlenül ciki módon Meryl Streepről másolt filmcímet, de most már az előzetesben is a Pappa Pia cím olvasható, így ebbéli vágyunkról lemondhatunk.

Az első, egyelőre teaser előzetesből annyira még nem lehet sok mindent megtudni a történet részleteiről, mindenesetre mi igen támogatjuk a szórakoztató jellegű igényes műfaji film elkészültét. A 40 másodperces spot azonban sajnos kevés vállalható karaktert sejtet, mindenesetre hisszük, hogy majd a megismert forgatókönyv és a kész film egyéb eszközei tényleg meghozzák gyümölcsüket, és sokakat beültetnek a moziba.
A Pappa Pia augusztusban kerül vászonra.

https://www.youtube.com/watch?v=y40mlPhJSvI

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com