Hírek

Patrick Stewart visszatér a Star Trekhez

Újra Jean-Luc Picard kapitány bőrébe bújik Patrick Stewart, köszönhetően egy készülő Star Trek-sorozatnak.

A Star Trek: Discovery hamarosan kezdi a 2. évadját, de a CBS nem áll meg ennyivel. Bejelentettek egy új szériát, mely nem mást helyez egy fő szerepbe, mint Jean-Luc Picard kapitányt. Picardot legutoljára sorozat formájában a hét évadot megélt Star Trek: Az új nemzedékben láthattuk, majd több film is készült főszereplésével. A 2002-es Nemezis alcímű alkotásban szerepelt utoljára, azóta pedig Stewart szögre akasztotta a kapitányi egyenruhát – egészen mostanáig.

Stewartot magát is meglepi, hogy visszatérhet ehhez a szerephez. A 78 éves angol színész az alábbit nyilatkozta az augusztus 4-én tartott Star Trek-találkozó alkalmából: „Mindig büszke voltam arra, hogy a Star Trek része vagyok, de mikor befejeztük a Nemezis forgatását, azt gondoltam, itt a vége, elfogyott az időm. Egészen elképesztő, hogy újra itt vagyok és Picard bőrébe bújhatok és a karaktere újabb dimenzióit tárhatom fel.”

Az új sorozat bemutatójának napját egyelőre nem jelentették be.

Csupán annyit tudunk, hogy a legutóbbi, J.J. Abrams által rendezett mozifilmek forgatókönyvéért és a Discoveryért is felelős Alex Kurtzman készíti majd.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya