Hírek

Patrick Stewart visszatér a Star Trekhez

Újra Jean-Luc Picard kapitány bőrébe bújik Patrick Stewart, köszönhetően egy készülő Star Trek-sorozatnak.

A Star Trek: Discovery hamarosan kezdi a 2. évadját, de a CBS nem áll meg ennyivel. Bejelentettek egy új szériát, mely nem mást helyez egy fő szerepbe, mint Jean-Luc Picard kapitányt. Picardot legutoljára sorozat formájában a hét évadot megélt Star Trek: Az új nemzedékben láthattuk, majd több film is készült főszereplésével. A 2002-es Nemezis alcímű alkotásban szerepelt utoljára, azóta pedig Stewart szögre akasztotta a kapitányi egyenruhát – egészen mostanáig.

Stewartot magát is meglepi, hogy visszatérhet ehhez a szerephez. A 78 éves angol színész az alábbit nyilatkozta az augusztus 4-én tartott Star Trek-találkozó alkalmából: „Mindig büszke voltam arra, hogy a Star Trek része vagyok, de mikor befejeztük a Nemezis forgatását, azt gondoltam, itt a vége, elfogyott az időm. Egészen elképesztő, hogy újra itt vagyok és Picard bőrébe bújhatok és a karaktere újabb dimenzióit tárhatom fel.”

Az új sorozat bemutatójának napját egyelőre nem jelentették be.

Csupán annyit tudunk, hogy a legutóbbi, J.J. Abrams által rendezett mozifilmek forgatókönyvéért és a Discoveryért is felelős Alex Kurtzman készíti majd.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..