Hírek

Patrick Wilson is játszik a The Commuter című thrillerben

taken_neesonPatrick Wilson is játszik a The Commuter (Az ingázó) című thrillerben, amelynek főszerepét Liam Neeson alakítja – értesült a The Hollywood Reporter.

A filmet Jaume Collet-Serra rendezi, a forgatókönyvet Philip de Blasi és Byron Willinger írta. A történetben Neeson egy vonattal ingázó biztosítási ügynököt játszik, akit egy titokzatos idegen (Vera Farmiga) rávesz, hogy derítse ki egy utas személyazonosságát, mielőtt még a végállomáshoz érne a szerelvény. A The Commuter Collet-Serra negyedik olyan játékfilmje, amelyet Neesonnal forgat. Korábban az Ismeretlen férfi, a Non-Stop és az Éjszakai hajsza című produkciókon dolgoztak együtt. A film felvételei jelenleg Londonban folynak.

Wilson és Farmiga Démonok között 2. című horrorfilmje a nyár egyik legnagyobb sikere volt az észak-amerikai mozikban. A színészt egy paranormális jelenségekkel foglalkozó nyomozó, Farmigát pedig a felesége szerepében láthatták a nézők a 318 millió dollárnyi (87 milliárd forint) globális bevételt elérő produkcióban.

Avatar

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya