Hírek

Patty Jenkinsnek már most pontos tervei vannak a Wonder Woman 3-ról

A rendezőnő még csak most fejezte be a Wonder Woman 1984 forgatását, de már a harmadik részt tervezgeti.

Patty Jenkins a Vanity Fairnek adott interjút új noir sorozata, az I Am The Night kapcsán, amikor szóba került a Wonder Woman. Azt mondta,

„világos terveim vannak a Wonder Woman 3-ról. Függetlenül attól, hogy én rendezem-e majd, már most tudom, milyen ívet járna be az én Wonder Womanem. Ez a szívügyem.”

Jenkins nemrég fejezte be az első folytatás, a Wonder Woman 1984 forgatását, amit másfél éves utómunka követ – írja a Dark Horizons. A filmben visszatér a Chris Pine megformálta Steve Trevor is annak ellenére, hogy látszólag az első rész végén meghalt. Jenkins azt mondta, ez is magyarázatot fog kapni:

„már az első rész készítésének közepénél tudtam, miről kell szólnia a második résznek. Tehát nem arról van szó, hogy megpróbáljuk visszagyömöszölni a karaktert a filmbe. Mindennek nagy jelentősége van a történet szempontjából. Tökéletesen érthető lesz. Ennyit mondhatok.”

Ezzel párhuzamosan a Warner vezetője, Toby Emmerich bejelentette, hogy a Wonder Woman és az Aquaman sikere nyomán folytatják a DC-receptet, ami „egészen más, mint a Marvel-recept”. „Kevésbé fókuszálunk a megosztott univerzumra, egyszerre egy filmmel foglalkozunk. Minden filmnek megvan a saját helye és a saját kreatív entitása – mindig a rendezők állnak majd a középpontban.”

A Wonder Woman 1984 2020 júniusában kerül a mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés