Hírek

Paul Giamatti és mások csatlakoztak a Downton Abbey 3-hoz

The-Holdovers-Paul-Giamatti

A Downton Abbey 3-at ismét Simon Curtis rendezi, és a színészek többsége is visszatér a második részből.

Hivatalosan is elkezdődött a Downton Abbey 3. részének gyártása, miután a Focus Features és a Carnival Films a közösségi médiában bejelentette a hírt – írja a Deadline. Visszatérnek a Downton Abbey: Egy új korszak főszereplői, melléjük pedig több új színész csatlakozik.

A Downton Abbey-t Julian Fellowes alkotta meg 2011-ben az ITV számára, a hat évados, nagysikerű tévésorozat pedig mára mozifilmekkel bővült. A 2019-ben és 2022-ben bemutatott első két film összesen 287,3 millió dolláros bevételt hozott világszerte.

Az új szereplők egyike az Oscar-jelölt Paul Giamatti, aki a tévésorozat egy epizódjában már eljátszotta Cora (Elizabeth McGovern) testvérének szerepét, Harold Levinsont. További új szereplő Joely Richardson, Alessandro Nivola, a Sárkányok házában is látható Simon Russell Beale és Arty Froushan.

McGovern mellett visszatér a második filmből Dominic West Guy Dexter szerepében, továbbá Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton, Lesley Nicol, Michael Fox, Raquel Cassidy, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Harry Hadden-Paton, Sophie McShera és Douglas Reith.

A cselekmény még nem ismert, viszont a harmadik filmet is Fellowes írja, a producere pedig Gareth Neame, Fellowes és Liz Trubridge. A második részhez hasonlóan a harmadikat is Simon Curtis rendezi.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com