Hírek

Megtalálták a Gladiátor folytatásának főszereplőjét

Paul Mescal Oscar-jelölt alakítása a Volt egyszer egy nyár című filmben

Mozgásba lendült a régóta pedzegetett Gladiátor-folytatás: a központi karakterre Ridley Scott egy feltörekvő huszonéves színészt talált.

Ridley Scott régóta mondogatta, hogy szívesen visszatérne a római Kolosszeum világába, hogy bemutassa nagysikerű, Oscar-díjas mozija következő fejezetét. A pletykált projekt pedig úgy tűnik, kezd irányba állni: mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már főszereplőt is talált magának a produkció Paul Mescal személyében – jelentette be a Deadline.

Paul Mescal és Daisy Edgar-Jones a Normális emberek c. sorozatban

A 26 éves ír színész két éve került fel sokak térképére a Normális emberek című minisorozattal, azóta pedig több díjszezonkedvenc filmben is feltűnt. Egy éve Maggie Gyllenhaal Az elveszett lány című drámájában játszott, márciusban pedig bemutatják a Volt egyszer egy nyár (Aftersun) című alkotást, ahol főszerepet kapott. Utóbbi alakításáért sokan Oscar-jelölést is vizionálnak a színész számára.

Mescal olyan fiatal színészek elől happolhatta el ezt a lehetőséget, mint az Elvis kapcsán jelenlegi Oscar-favorit, Austin Butler, valamint Timothée Chalamet, Miles Teller és Richard Madden.

Az új Gladiátor-film forgatókönyve már elkészült:

David Scarpa szerezte, aki A világ összes pénze és a közelgő Napóleon kapcsán már együtt dolgozott Ridley Scottal. A legendás rendező vezényli természetesen a projektet, ismét a Universalnál.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com