Hírek

Paul Rudd és Will Ferrell az Apple sötét vígjáték sorozatában borzolja a kedélyeket

Rudd és Ferrell nyolc epizódból álló, igencsak groteszknek ígérkező sorozatát egy pszichiáter és páciense közötti bizarr kapcsolat igaz története ihlette.

A két színész nem osztozott egymással a képernyőn a 2013-as Anchorman 2 – The Legend Continues óta, amelyet Adam McKay (Alelnök, A nagy dobás, Pancser police) rendezett. 7 évvel később azonban Rudd és Ferrell újra előáll egy előreláthatóan nem mindennapi produkcióval:

a The Shrink Next Door egy limitált minisorozat lesz, amely a Wondary azonos című podcastjén alapul,

és könnyen lehet, hogy a The Morning Show és a Little America után az Apple egyik következő versenyképes szériája lesz. Az pedig csak pluszban mellette szól, hogy bizony nem minden nap botlik az ember olyan sorozatba, amely egy fekete humorral átitatott podcast-adaptáció.

A nyolcrészes sorozatban Rudd és Ferrell alakítják a két főszerepet – előbbi a pszichiátert, Dr. Isaac „Ike” Herschkopfot, Ferrell pedig az ő régóta kezelt páciensét, Martin “Marty” Markowitzot.

A The Shrink Next Door kettejük kapcsolatát mutatja be, amely során a mézesmázos Ike szép lassan átveszi az irányítást Marty élete fölött.

A sorozat azt vizsgálja, hogyan fordul át egy sokáig normálisan működő (vagy legalábbis annak tűnő) orvos-beteg viszony kizsákmányoló kapcsolatba, bevetve a manipuláció erejét – írja a Deadline.

A The Shrink Next Doort Georgia Pritchett (Veep – Az alelnök) forgatókönyve alapján Michael Showalter (Rögtönzött szerelem) rendezi, amely globálisan debütál az Apple TV+-on. Pontos premierdátumot egyelőre nem tudni, csupán annyit, hogy a hamarosan induló, ún. ’soon-to-premier’ sorozatok közé tartozik.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com