Hírek

Paul Rudd is csatlakozik a Szellemirtók folytatásához

Paul Rudd

Az eredeti főszereplők és néhány új csatlakozó név után az is kiderült, hogy Paul Rudd is csatlakozik. A jövő nyáron mozikba kerülő filmet Jason Reitman rendezi.

A Sony folytatást készít a ’80-as évek klasszikus sci-fi vígjátékának. A Szellemirtók új részét az eredeti rendező, Ivan Reitman fia, Jason Reitman dirigálja, akinek már sok filmjét – Juno, Egek ura, Pszichoszingli, Így ne legyél elnök – láthattuk a független és a stúdiófilmek határán. A papa ezúttal a produceri székben ül, a fia írja a forgatókönyvet, párban a Rém rom című animációval Oscar-jelölésig jutó Gil Kenannal.

A negyedik Szellemirtók mozira készülünk. Az 1984-es eredetit 5 évvel később a kevésbé sikeres Szellemirtók 2 követte, 3 évvel ezelőtt pedig mozikba került a női főszereplőkkel készült változat.

Kulisszatitkok a ’80-as évek egyik legnagyobb kultfilmjéről – a Szellemirtókról – Filmtekercs.hu

Idén nyáron új akciójelenetekkel térnek vissza a Szellemirtók, hogy üldözőbe vegyék New York rémséges szörnyeit. A brigád több mint három évtizeddel ezelőtt csapott le először, és hatalmas sikert aratott. Azóta is rengeteg szellemes tény és érdekesség kering a film körül. 1. Az első rész operatőre Kovács László volt, aki már gyerekkorában is mozikban lógott iskola …

A szereplők nagy része már eddig is ismert volt. A három főszereplő férfi után az is kiderült, hogy Sigourney Weaver is visszatér a szereplők közé. A stúdió nem említett részleteket a történetről, de a Variety információi szerint az eredeti Szellemirtók folytatása egy egyedülálló anyáról és fiáról szól. Az új tagok mellett pedig a héten bejelentették Paul Rudd érkezését is, aki állítólag egy tanárt fog alakítani.

„Azóta szeretnék ismét együtt dolgozni Paul Ruddal, hogy annak idején a Sundance Filmfesztivál bemutatta Wet Hot American Summer című kisfilmemet. Nagyon örülök neki, hogy csatlakozik az eredeti Szellemirtók univerzum új fejezetéhez”

– nyilatkozta a rendező.

Ruddnak egyébként kifejezetten jó éve van. Tavasszal a Bosszúállók: Végjáték miatt látták sokan, és szerepelt a neve sok helyen, ősszel pedig már vele tér Netflixre a korábban kábelen futó Living with Yourself című sorozat.

A Szellemirtók legújabb része jövő nyáron érkezik a mozikba.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com