Hírek

Paul Rudd lesz a Hangyaember

ant-man_paul_ruddA híres Ron Burgundy legendája, a Spancserek, a 40 éves szűz és a 40 és annyi című filmek sztárja, Paul Rudd kapta az új szuperhősfilm, az Ant-Man (Hangyaember) főszerepét a Disneyhez tartozó Marvel Stúdiótól.

A Marvel csütörtökön jelentette be, hogy a 44 éves Rudd megfelel a stúdió szempontjainak: olyan színészt akartak, aki sokszínűen tudja megjeleníteni a filmvászon hősét.

A készülő képregényfilm részleteit titokban tartják, de az eredeti Marvel-képregény szerint Hangyaember tudós, aki egy olyan anyagot talál fel, amelynek segítségével képes összezsugorodni, és akár kommunikálni is a rovarokkal.

A filmet Edgar Wright rendezi, és 2015 nyarán kerülhet a mozikba.

A Walt Disney Co. 2009-ben vásárolta fel a Marvelt 4,3 milliárd dollárért. A stúdióban az utóbbi években olyan kasszasikerek készültek, mint a Vasember, a Bosszúállók vagy a Thor-sorozat.

Ruddnak, aki főleg vígjátékokban szerepelt eddigi pályafutása során, a hétvégétől játsszák az észak-amerikai mozik az Anchorman 2 című filmjét, A híres Ron Burgundy legendája című 2004-es komédia folytatását.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya