Hírek

Paul Walker is feltűnik a Halálos iramban 10. trailerében!

A Vin Diesel alakította Dom Torettónak és családjának ezúttal a Jason Momoa személyében bekopogtató múlttal kell megküzdenie a Halálos iramban május 18-án érkező 10. részének (Fast X) első felében. A régóta várt trailerben Paul Walker is feltűnik.

A több mint húsz éve indult Halálos iramban-sorozat a végéhez közeledik: Dom Toretto és családja autós kalandjai a tizedik, két részletben érkező történettel véget ér. A sorozatban az évek alatt olyan sztárok fordultak meg, mint Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, Rita Moreno, John Cena, Brie Larson és a mostani rész főgonoszát alakító Jason Momoa, így Vin Dieselnek nem igazán lehetnek beteljesületlen álmai a castingot illetően. Amikor azonban a trailer premierjén a Variety újságírója megkérdezte tőle, ki az álomprotagonistája, rögtön rávágta, hogy Robert Downey Jr. 

„Anélkül, hogy túl sokat elárulnék arról, hogy mi történik majd a jövőben, van egy karakter, aki Dom tökéletes ellentéte: a mesterséges intelligenciát és a vezető nélküli autókat propagálja, és egy olyan filozófiát, amivel ezzel együtt a szabadságod is elvész” – mondta Diesel. „Van valaki, aki hisz abban, hogy ez a jövő, és ez szöges ellentétben áll a Toretto mentalitással. Persze nem ő az egyetlen, akinek vannak elképzelései: a franchise női főszereplője, Michelle Rodriguez arról álmodik, hogy Matt Damon kerül be a csapatba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a nagy fináléban feltűnik-e a két színész, de azt biztosan, hogy a mostani részben nagy zúzás lesz. Csakúgy ahogy a már előkészítés alatt álló Hobbs & Shaw 2.-ben is – tehát az univerzum közel sem zárul Dom Toretto kalandjainak végével. Na de az még kicsit odébb van – addig pedig itt van nekünk a trailer.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!