Hírek

Totál őrült a Peacemaker előzetese

A HBO Max végre közzétette James Gun legújabb sorozatának előzetesét. A The Suicide Squad után itt a spinoff-sorozat, a Peacemaker. Már az előzetes is teljesen őrült, itt bizony a béékért sok embernek meg kell halnia.

A 2016-os Öngyilkos osztag csúfos bukása után James Gun nagyon merészen még egyszer belefogott a projektbe és leforgatta a DC szupergonoszainak újabb felvonását. Bátorsága pedig nem volt alaptalan, nagyon is tudta mit csinál. A The Suicide Squad valóban egy szórakoztató és elég véres, vagyis egy sikeres antihős film lett.

A spinoff-sorozat Peacemakert helyezi a középpontba.

A nyolc részes sorozat cselekményéről továbbra sem tudni túl sokat, csak a főbb szereplőket és a sorozat hangulatát mutatja be az előzetes. Peacemaker (John Cena) szélsőségesen hisz abban, hogy a béke mindennél fontosabb, és bármit megtesz annak érdekében, hogy a világban a béke uralkodjon. Igen, bármit. Igen, még öl is. A sorozatban azonban láthatjuk azt is, amikor nagy örömmel hajít el egy kisebb bombát “egyetek békét” felkiáltással, és olyat is, amikor megremeg a kezében a fegyver egy gyerekre tartva azt.

John Cenán kívül feltűnik még Danielle Brooks Adebayo szerepében, Freddie Stroma Vigilante szerepében, Jennifer Holland Harcourt szerepében, továbbá Chukwudi Iwuji, Steve Agee és Robert Patrick. Mind a nyolc rész forgatókönyvét James Gun jegyzi, azonban csak öt résznek a rendezője is.

Az első három rész 2022. január 17-én lesz elérhető, a többi rész pedig hetente kerül fel a HBO műsorára.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com