Hírek

Cate Blanchett lesz Pedro Almodóvar új filmjének főszereplője

Pedro Almodóvar első angol nyelvű filmjének Cate Blanchett lesz a producere és egyben a főszerepet is ő játssza majd. A film A Manual For Cleaning Women címen fut majd.

Annak idején, Pedro Almodóvar a Fájdalom és dicsőség című filmje után azt nyilatkozta, hogy cseppet sem akarja lezárni az életművét, sőt, egy új kezdet következik. Ez alatt egy angol nyelvű filmes debütálást értett, amelyhez 2019 októberében már majdnem kész volt forgatókönyv. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy egy amerikai író öt novelláját fűzi majd egy történetté, amely Texasban és Mexikóban játszódik. Azóta a Deadline közzétette, hogy Cate Blanchett is csatlakozik a produkcióhoz.

Az Oscar-díjas spanyol filmrendező valóban nem pihent, azóta láthattuk a Párhuzamos anyák című filmjét, mely ugyancsak emlékezetes alkotás lett. Most pedig Lucia Berlin 43 novellából álló kötetéhez nyúlt hozzá. A könyv magyarul Bejárónők kézikönyve – Válogatott történetek címen jelent meg, és a huszadik századi Amerikába kalauzol minket.

A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchettról sem lehet azt mondani, hogy tétlenkedne. Nemrég a Ne nézz fel! című Netflix produkcióban alakított zseniálisat, illetve érkezik Guillermo del Toro Nightmare Alley című filmje, amelyben egy elvetemült pszichiáternőt alakít.

Cate Blanchett legjobb alakításairól itt tudsz bővebben olvasni!

Még nem sokat tudni A Manual For Cleaning Women című produkcióról, de a két szupersztár együttműködése mindenképp ígéretes. Kíváncsian várjuk a filmet!

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com