Hírek

Pedro Pascal lesz a Star Wars-tévésorozat főszereplője

Eddig csak pletyka volt, most már hivatalos. A The Mandalorian című Star Wars-világban játszódó szériát Pedro Pascal neve fémjelzi.

A Trónok harca és a Narcos vonalán egyre ismertebbé váló 43 éves chilei származású színész, Pedro Pascal neve már egy ideje lebegett pletykaként a készülő Star Wars tévésorozat kapcsán. A Jon Favreau által készített űropera fókuszában egy – nagyjából Boba Fettre hasonlító – magányos, az Új Köztársaság uralmától távol tevékenykedő fejvadász áll majd. Ezt a szerepet játszhatja Pascal. A történet a VI. epizód, A Jedi visszatér után játszódik majd, a sorozat pedig a stúdió új szolgáltatásán, a Disney+-on lesz elérhető.

Olyan neveket sikerült szerződtetni az epizódok rendezésére, mint a Thor: Ragnarököt is jegyző Taika Waititi, mint a Kábszer direktora, Rick Famuyiwa vagy a korábban a Manderlayből színészként ismert Bryce Dallas Howard. A forgatások is hamarosan kezdődnek, és várhatóan még több szereplőt jelentenek be.

Pascal azért is érhet rá ilyen elfoglaltságokra, mert a Narcos véget ért

– a Mexico alcímű spin-off hamarosan érkezik. Legközelebb a Holdfény rendezőjének új filmjében, az If Beale Street Could Talkban láthatjuk. Később a Triple Frontier című akciófilmben tűnik fel Ben Affleck és Oscar Isaac oldalán, és a Wonder Woman 1984-ben is kapott egy szerepet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya