Hírek

Pedro Pascal lesz a Star Wars-tévésorozat főszereplője

Eddig csak pletyka volt, most már hivatalos. A The Mandalorian című Star Wars-világban játszódó szériát Pedro Pascal neve fémjelzi.

A Trónok harca és a Narcos vonalán egyre ismertebbé váló 43 éves chilei származású színész, Pedro Pascal neve már egy ideje lebegett pletykaként a készülő Star Wars tévésorozat kapcsán. A Jon Favreau által készített űropera fókuszában egy – nagyjából Boba Fettre hasonlító – magányos, az Új Köztársaság uralmától távol tevékenykedő fejvadász áll majd. Ezt a szerepet játszhatja Pascal. A történet a VI. epizód, A Jedi visszatér után játszódik majd, a sorozat pedig a stúdió új szolgáltatásán, a Disney+-on lesz elérhető.

Olyan neveket sikerült szerződtetni az epizódok rendezésére, mint a Thor: Ragnarököt is jegyző Taika Waititi, mint a Kábszer direktora, Rick Famuyiwa vagy a korábban a Manderlayből színészként ismert Bryce Dallas Howard. A forgatások is hamarosan kezdődnek, és várhatóan még több szereplőt jelentenek be.

Pascal azért is érhet rá ilyen elfoglaltságokra, mert a Narcos véget ért

– a Mexico alcímű spin-off hamarosan érkezik. Legközelebb a Holdfény rendezőjének új filmjében, az If Beale Street Could Talkban láthatjuk. Később a Triple Frontier című akciófilmben tűnik fel Ben Affleck és Oscar Isaac oldalán, és a Wonder Woman 1984-ben is kapott egy szerepet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya