Hírek

Pedro Pascal játszhatja Mr. Fantasticot az érkező Fantasztikus Négyesben

mindenkiből-lehet-hős-Pedro-Pascal

Hónapok óta folyik a találgatás, ki játszhatja Reed Richardsot, azaz Mr. Fantasticot a Marvel Studios Fantasztikus Négyesében. A várakozásnak végre vége lehet: bár megállapodás még nem született, a Deadline forrásai szerint a háromszoros Emmy-jelölt Pedro Pascal tárgyalásokat folytat az ikonikus szuperhőscsapat vezetőjének szerepéről.

A népszerű filmes magazin cikkében azt írja, hogy a színész időbeosztása még kérdéses, de – bár a Marvel egyelőre nem erősítette meg a hírt – a szervezés jó úton halad, így Pascalt hamarosan nemcsak Reed szerepében láthatjuk majd, de Gladiátor folytatásában, a The Last Of Usban és Zach Cregger Weapons című filmjében is.

A csapat többi tagjáról egyelőre semmit nem tudni, annyi bizonyos, hogy a rendezői székbe Matt Shakman ül majd. 

A négy, kozmikus sugárzás hatására különleges képességekre szert tevő tudósról az első élőszereplős filmet 1994-ben Roger Cormac készítette. Ezt követte Tim Story mindmáig legsikeresebb feldolgozása, ami rögtön két részt is megért 2005-ben majd 2007-ben. A legutóbbi, 2015-ös, Josh Trank rendezte verzió egyértelműen a legrosszabb adaptáció – a képregény rajongói már nagyon várnak egy tisztességes feldolgozást.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com