Hírek

Pedzegetik a Tűnj el! folytatását

Még csak szóbeszéd, de Jason Blum producer szerint az író-rendező Jordan Peele-nek már megfordult a fejében a Tűnj el! folytatásának gondolata.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Nemcsak az év egyik legnagyobb kritikai – Oscar-díj a legjobb forgatókönyvért például – hanem anyagi sikere is volt a Tűnj el! a 2017-es filmes felhozatalnak. Csodálkozni tehát nem érdemes, ha egy ilyen utóélettel rendelkező alkotásnál felmerül egy esetleges folytatás ötlete. Jason Blum, a Blumhouse Productions vezetője pedig azt állítja, ő egyértelműen örülne a létrejöttének, de az alkotótól teszi függővé.

„Ha Jordan folytatást akar, részemről egy pillanatig nem hezitálnék a támogatásával” – nyilatkozta Blum –

„Ha jól tudom, ő is flörtöl a gondolattal.”

A rendezőt magát is megkérdezték már ezzel kapcsolatban, ő az Independent Spirit Awardson kijelentette, hogy érdekli még a Tűnj el! világa, de folytatást nem gyártana azért, hogy pénzt keressen belőle. „Ahhoz előbb egy olyan sztori kell, amit érdemes lesz elmondani, és amennyiben ez megvan, elkészítjük a filmet. Ha pedig nem, hát nem” – mondta a rendező.

Jordan Peele rendező a Tűnj el! forgatásán

Peele tehát az elismerések és díjak után napirenden tarthatja a Tűnj el! című szociothriller továbbvitelét, azonban ezt nem fogjuk egyhamar látni. Jelenleg új mozija, az Us forgatásával van elfoglalva – a filmet pedig 2019 márciusában mutatják be.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés