Hírek

Penélope Cruz Bond-lány lehet

penelopecruzHírek szerint szerepet vállalt a soron következő 007-es kalandban Penélope Cruz. A spanyol színésznő Bond-lányként lesz látható a filmben, amelyet a korábbi hírekkel ellentétben talán mégis Sam Mendes rendez majd.

A 007 – Skyfall sikere után Sam Mendes kijelentette, nem vállalja az újabb Bond-filmet, mert színházi munkáira, a Charlie és a csokigyár című musicalre, valamint a Lear királyra akar összpontosítani. A rendező azonban a brit sajtó szerint meggondolta magát, és mégis elvállalja a folytatást.

Penélope Cruzt már régóta meg akarták nyerni a producerek – tavaly a színésznő férje, Javier Bardem alakította a gonoszt a Skyfallban –, a spanyol filmcsillag azonban eddig nem tudott a rendelkezésükre állni, a felkérések mindig rosszkor jöttek, Cruznak mindig más munkája volt – emlékeztetett internetes kiadásában a The Guardian című brit lap. 

Ha Cruz valóban elvállalja a szerepet, minden idők legidősebb Bond-lánya lesz. A The Guardian szerint a híresség jövő nyáron forgatná le jeleneteit – mindebből sokan arra következtetnek, hogy a 24. Bond-film 2014 végén, 2015 elején kerülne a mozikba –, akkor már 40 éves lesz. Igaz a 007-es ügynököt alakító Daniel Craig is 45 éves. Az eddigi legidősebb Bond-lány Honor Blackman volt 39 évesen a Goldfinger című epizódban. Az akkori Bond, Sean Connery 33 éves volt a forgatás idején.

A 007 – Skyfall 1,1 milliárd dolláros jegybevételre tett szert, és a közönség tetszése mellett a kritikusokét is elnyerte. Ez lett minden idők legsikeresebb Bond-filmje, a Sony és az MGM stúdió talán ennek hatására is döntött úgy, hogy kivárja, míg Sam Mendes eleget tesz színházi kötelezettségeinek.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya