Hírek

Penelope Cruz és Javier Bardem az új Escobar filmben

javier bardem Újabb film készül Pablo Escobarról, a valaha élt egyik leghírhedtebb és legsikeresebb drogbáróról. Az Escobar címen futó életrajzi alkotás főszerepében Penelope Cruz és Javier Bardem – írja a collider.com.

A Kokain Királyaként is ismert Escobar a világ leggazdagabb bűnözőjeként vonult be a történelembe, életéről több könyv és film is készült, ezek sorát gyarapítja ez a mű. Fernando Leon de Aranoa rendezi és írja is a filmet Virginia Vallejo 2008-as best-sellere alapján, melynek címe Loving Pablo, Hating Escobar.

Bár egyelőre a pontos szereposztás nem ismert, biztosan kijelenthetjük, hogy Bardem játssza Escobart, míg Cruz Vallejot.

További információk egyelőre nem jelentek meg, így azt sem tudni biztosan, mire is koncentrál majd a film. Állítólag Escobar emberileg a legérdekesebb és a kapcsolatairól szólnak leginkább a feljegyzések, ez nem garancia egy emberi drámára, hiszen mégis csak egy világhírű bűnözőről van szó.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya